Et samarbeid av internasjonal kjøkkenkompetanse og lokale leverandører av fantastiske råvarer er vår oppskrift.
Mintage ble gründet av Kent Olav Ferstad i 2014 med utspring ifra Steinkjer. Idag eies Mintage av Kent Ferstad, Kenneth Dalen og Tony Kim. Selskapet har siden 2014 vokst til en regional restaurantkjede med etableringer i Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal, samt distribusjon av sushi til dagligvare, flyplass, tog m.m
Mintage sin ambisjon er å bli en landsdekkende franchisekjede, bestående av både restauranter og takeaway avdelinger.
Matfilosofien har alltid vært "mainstream perfection", der maten leveres i topp kvalitet innenfor et prissegment som passer de aller fleste.
Alle våre signatursauser er laget fra bunn av med gode råvarer.
Visste du at vår anerkjente Teriyakisaus tar hele 7 dager å lage?
Mintage er stolte av sine oppskrifter.
Oppskriftshefte kombinerer over 30års kjøkkenerfaring og kompetanse.
Mintage mener at fusjonen mellom nordiske og asiatiske smaker er blant faktorene i suksessformellen bak kvalitet og omdømme.
-Mintage slagord -
Mainstream Perfection!