MINTAGE SUSHI & ASIAN DINING AS

Et samarbeid av internasjonal kjøkkenkompetanse og lokale leverandører av fantastiske råvarer er vår oppskrift.

HISTORIEN

Mintage ble gründet av Kent Olav Ferstad i 2014 med utspring ifra Steinkjer. Idag eies Mintage av Kent Ferstad, Kenneth Dalen og Tony Kim. Selskapet har siden 2014 vokst til en regional restaurantkjede med etableringer i Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal, samt distribusjon av sushi til dagligvare, flyplass, tog m.m

Mintage sin ambisjon er å bli en landsdekkende franchisekjede, bestående av både restauranter og takeaway avdelinger.

Matfilosofien har alltid vært "mainstream perfection", der maten leveres i topp kvalitet innenfor et prissegment som passer de aller fleste.

LOKALT OG HJEMMELAGET

Alle våre signatursauser er laget fra bunn av med gode råvarer.

Visste du at vår anerkjente Teriyakisaus tar hele 7 dager å lage?

Mintage er stolte av sine oppskrifter.
Oppskriftshefte kombinerer over 30års  kjøkkenerfaring og kompetanse.

Mintage mener at fusjonen mellom nordiske og asiatiske smaker er blant faktorene i suksessformellen bak kvalitet og omdømme.

-Mintage slagord -
Mainstream Perfection!